Loading...

Frama helpt webshops met het voordelig versturen van pakketten en brievenbuspakjes

Nooit meer naar het postkantoor voor dure postzegels of pakketlabels? Met Frama regel je alles voordelig en efficiënt op één plek.

Dankzij een koppeling tussen jouw webshop en ons verzendplatform heb je altijd een compleet overzicht van al jouw zendingen en print je eenvoudig je verzendlabels direct uit. Begin vandaag nog met verzenden.

Overzicht webshop koppeling
EasyAndEfficient
Makkelijk en efficiënt

Automatisch genereren van verzendlabels dankzij koppeling tussen het verzendplatform en jouw webshop.

TimeSaving
Tijdbesparend

Nooit meer handmatig adressen invoeren waardoor je tijd bespaart en fouten voorkomt.

Clear
Overzichtelijk

De status van al jouw pakketten bij elkaar in een geordend dashboard!

Verstuur je pakketten vanuit één omgeving

Dé oplossing voor webshops

Het verzendplatform van Frama biedt je de gelegenheid om al jouw bestellingen direct te verwerken. Van pakket, brievenbuspakje tot losse brievenbuspost. Print jouw verzendlabels vanaf het platform en zie altijd met een paar muisklikken waar jouw pakket zich bevindt, dankzij track en trace.

Makkelijk orders verzenden

Frama helpt webshops door het verzenden van pakketten zo makkelijk en snel mogelijk te maken.

Daarnaast bieden we je een voordelig tarief. Dat wordt bepaald op basis van de hoeveelheid post die je verstuurt. Of het nou gaat om een pakket, brief of buspakje.

  • Gratis account aanmaken in één minuut
  • Betaal direct met iDeal of achteraf op rekening
  • Koppel jouw webshop eenvoudig aan het platform
Pakketten verzenden met Frama

Verstuur jouw eerste zending binnen 5 minuten

Inloggen
Label aanmaken
Label printen
Afleveren pakketpunt
Koppel je webshop met Frama

Waarom Frama dé match is met jouw webshop?

Als webshopondernemer wil je graag weten wat de status is van jouw bestellingen. Waar moeten ze heen? Zijn ze al bij de ontvanger afgeleverd? En toch ben je er het liefst zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt. Begrijpelijk!

Daarom is er het verzendplatform. Zodra een bestelling binnenkomt in jouw webshop komt deze dankzij de geïntegreerde koppeling ook binnen op het platform. Geen gedoe meer met adressen invoeren: dat gaat allemaal vanzelf.

Koppel jouw webshop met het verzendplatform

Wij hebben bestaande webshopkoppelingen met de volgende systemen.
Staat jouw systeem er niet tussen? Neem dan contact met op voor de mogelijkheden.

Vitamines.com
Pakketten
Webshopkoppeling
Fulfilment
Vitamines.com

Vitamines.com verstuurt wekelijks pakketjes via hun eigen webshop en Bol.com. Alles is geautomatiseerd middels webshopkoppelingen en een eigen fulfilment contract bij Frama.

Uitgeverij Uquilair
Frankeermachine
Pakketten
Webshopkoppeling
Uitgeverij Uquilair

Al sinds Bart Haans voor Uquilair werkt kent hij Frama. Eerst van de frankeermachine, later van de webshopkoppeling. 'Onze webshop is gekoppeld aan het verzendplatform van Frama, waardoor alle verzendlabels automatisch gegenereerd worden. Super makkelijk.'

Tuin-Tools
Pakketten
Webshopkoppeling
Couverteermachine
Tuin-Tools

Olivia (Owner & Founder) verkoopt via haar webshop veiligheidsproducten, daarvoor gebruikt ze partijenpost: 'Het makkelijke van partijenpost is dat je kunt kiezen uit verschillende gewichtsklassen. Ik kies voor gesorteerde partijenpost, wat me veel geld bespaart omdat ik nu geen postzegels hoef te kopen.'

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is en start met verzenden!

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Nee, je zit nergens aan vast. Als je geen brievenbuspakjes of pakketten verstuurt brengen wij dus ook niks in rekening. Wel zo eerlijk.

Verzendlabels print je uit met jouw eigen printer of een labelprinter van Frama. Je huurt al een labelprinter vanaf €5,95 per maand. Etiketten koop je in de shop van Frama.

Nee, het aanmaken van een account is geheel gratis.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje krijg je een track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Met de handige rapportages heb je gelijk inzicht in de status van jouw zendingen.

Ja, we hebben bestaande koppelingen voor WooCommerce, Magento, Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel en BOL.com. Met de REST API kun je zelf een koppeling maken met MijnFrama. Neem hiervoor contact met ons op.