Loading...

Verzendlabels voor al jouw brieven en pakketten printen met een labelprinter

Maak het versturen van jouw post nóg gemakkelijker met een labelprinter. Een brief, brievenbuspakje, pakket, aangetekend stuk of zelfs partijenpost: je print het allemaal met de labelprinter.

Print je verzendlabels met een labelprinter
ParcelOnline
Online aanmaken

Maak jouw verzendlabels eenvoudig aan via ons online verzendplatform.

ParcelQuick
Snel en eenvoudig

Binnen één minuut heb je een verzendlabel geprint.

ParcelPrinter
Makkelijk en efficiënt

Koppel de labelprinter aan het verzendplatform en labels printen wordt nog makkelijker.

Voordelen van een labelprinter

Voordelen van een labelprinter

Een labelprinter maakt het versturen van jouw post en pakketten nog eenvoudiger. Door de labelprinter te koppelen aan het verzendplatform van Frama maak je in een paar klikken al jouw verzendlabels. Of het nu gaat om een verzendlabel voor een brief, brievenbuspakje, pakket, aangetekend stuk of zelfs partijenpost: je print het allemaal met de labelprinter.

  • Adres en de frankering op één verzendlabel
  • Aanmaken en printen vanaf je computer
  • Slechts € 5,95 per maand
  • Aansluiten is heel eenvoudig via USB of LAN

Verstuur jouw eerste zending binnen 5 minuten

Inloggen
Label aanmaken
Label printen
Afleveren pakketpunt
Voordelig post en pakketten verzenden met frama op het platform

Waarom kiezen voor Frama?

Frama is het verzendplatform waar je al jouw post eenvoudig en voordelig verzendt. Met ruim 45 jaar ervaring in de postmarkt bieden wij jou altijd de beste oplossing.

ANWB Business Services
Frankeermachine
Pakketten
Labelprinter
ANWB Business Services

Bij ANWB Business Services worden zowel de frankeermachine als het verzendplatform van Frama gebruikt voor postzaken. We spraken receptioniste Bianca Duwel.

Huijzer Advocaten
Frankeermachine
RMail
Huijzer Advocaten

Conny van der Helden is officemanager voor Huijzer Advocaten en ervaart al zeven jaar de gemakken van Frama. Eerst alleen de frankeermachine, later ook RMail voor het veilig verzenden van vertrouwelijke informatie. 'Het is heel gebruiksvriendelijk. Een paar drukken op de knop - en klaar is Kees!'

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten
Frankeermachine
Pakketten
LabelPrinter
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

Ellen Pape is receptioniste bij Van Gelderen Advocaten, een zeer tevreden klant van Frama. Ze vertelt onder andere over het gebruik van de labelprinter, die ze bij Van Gelderen sinds een tijdje gebruiken. 'Dit bevalt super. Het is heel erg makkelijk en bespaart een hoop tijd.'

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is en start met verzenden!

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Nee, je zit nergens aan vast. Als je geen brievenbuspakjes of pakketten verstuurt brengen wij dus ook niks in rekening. Wel zo eerlijk.

Verzendlabels print je uit met jouw eigen printer of een labelprinter van Frama. Je huurt al een labelprinter vanaf €5,95 per maand. Etiketten koop je in de shop van Frama.

Nee, het aanmaken van een account is geheel gratis.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje krijg je een track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Met de handige rapportages heb je gelijk inzicht in de status van jouw zendingen.

Ja, we hebben bestaande koppelingen voor WooCommerce, Magento, Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel en BOL.com. Met de REST API kun je zelf een koppeling maken met MijnFrama. Neem hiervoor contact met ons op.