Loading...

ANWB Reizen, Fox Verre Reizen, Pharos Reizen en Travel home.

De receptie van ANWB Business Services, gevestigd in Hoofddorp, gebruikt Frama voor het verzenden van pakketten. We spraken receptioniste Bianca Duwel.

ANWB Business Services
Voordelig en gebruiksvriendelijk

Volgens Bianca is Frama een goedkope optie om uw post te verzenden. “We waren bezig met kijken waarop we konden besparen in het pand. Toen we werden gebeld door een medewerker van Frama dachten we meteen dat het wel iets voor ons kon zijn. We mochten eerst proefgebruiken en besloten daarna een frankeermachine af te nemen.”

“We begonnen met de frankeermachine, maar versturen nu ook pakketten met het verzendplatform. Dit is ook goedkoper dan PostNL en je adres staat gelijk op de labels. Het systeem is makkelijk en als je een pakket verzonden hebt, kun je deze naderhand makkelijk opzoeken. Heel handig.”

Hoe komen jullie bij Frama?

“Ik werd gebeld en dacht meteen: ‘Hé dat is handig!’. We zijn het meteen gaan proberen.”

Bianca Duwel, Receptioniste bij ANWB Business Services

Goede service van Frama

Ook is Bianca erg te spreken over de service van Frama. “Alles verloopt soepel. Als ik vragen heb over bijvoorbeeld de aanschaf van iets, krijg ik daar steeds goed en uitgebreid antwoord op. Contact verloopt zoals het hoort, ook bij het nabestellen van simpele dingen als etikettenrollen.”

Ook geïnteresseerd in een frankeermachine of het online voormelden van (brievenbus-)pakketten?
Bezoek dan de pagina's of neem gerust contact met ons op.