Loading...

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag of wil je iets kwijt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of één van de andere contactmogelijkheden. Wij helpen je graag!


Image placeholder
Telefonisch

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00.

Image placeholder
E-mail

Wij doen ons best jouw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Image placeholder
Live chat

Spreek direct één van onze medewerkers (ma t/m vr tussen 08:30 en 17:00).

Klik rechtsonder op het icoon (verschijnt alleen als je functionele cookies hebt toegestaan)

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Nee, het aanmaken van een account is geheel gratis.

Nee, je zit nergens aan vast. Als je geen brievenbuspakjes of pakketten verstuurt brengen wij dus ook niks in rekening. Wel zo eerlijk.

Ja, we hebben bestaande koppelingen voor WooCommerce, Magento, Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel en BOL.com. Met de REST API kun je zelf een koppeling maken met MijnFrama. Neem hiervoor contact met ons op.

Verzendlabels print je uit met jouw eigen printer of een labelprinter van Frama. Je huurt al een labelprinter vanaf €5,95 per maand. Etiketten koop je in de shop van Frama.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje krijg je een track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Met de handige rapportages heb je gelijk inzicht in de status van jouw zendingen.