Loading...

Brieven eenvoudig en efficiënt versturen met de frankeeroplossingen van Frama

Een passende oplossing voor iedere poststroom. Voor zowel jouw losse post als partijenpost. Frankeer het met een frankeermachine of kies voor de digitale postzegel.

Brieven verzenden met Frama

Verzendopties voor brieven

Hoe verzend je jouw post zo efficient en voordelig mogelijk? Dat is soms best een uitdaging en daarom helpt Frama je met gratis postadvies. Onze postadviseurs bieden je een passend advies gebaseerd op jouw poststroom. We kijken naar jouw huidige volume en de verwachting voor de toekomst zodat we jou de beste en meest voordelige oplossing bieden.

Frankeermachine

Makkelijk al jouw losse post frankeren met een frankeermachine?

Én 9% besparen ten opzichte van postzegels?

Partijenpost

Verzend je meerdere poststukken tegelijk?

Dan is partijenpost van Frama de meest eenvoudige én voordelige oplossing.

Digitale postzegel

Heb je naast brievenbuspakjes of pakketten ook weleens een losse brief te versturen? De digitale postzegel is de ideale oplossing.

Eenvoudig en efficiënt uw post verwerken

Vind je het handmatig verwerken van jouw post ook zoveel werk? Frama biedt je passende oplossingen: couverteermachines (voor het steken van brieven in enveloppen), briefopeners, vouwmachines en sluitmachines.

Lees meer over postverwerking
Couverteermachine van Frama Briefopener van Frama
Sluitmachine van Frama Vouwmachine van Frama

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Nee, het aanmaken van een account is geheel gratis.

Nee, je zit nergens aan vast. Als je geen brievenbuspakjes of pakketten verstuurt brengen wij dus ook niks in rekening. Wel zo eerlijk.

Ja, we hebben bestaande koppelingen voor WooCommerce, Magento, Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel en BOL.com. Met de REST API kun je zelf een koppeling maken met MijnFrama. Neem hiervoor contact met ons op.

Verzendlabels print je uit met jouw eigen printer of een labelprinter van Frama. Je huurt al een labelprinter vanaf €5,95 per maand. Etiketten koop je in de shop van Frama.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje krijg je een track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Met de handige rapportages heb je gelijk inzicht in de status van jouw zendingen.

Wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies?

Onze adviseurs staan voor je klaar om passend advies op maat te geven, gratis en vrijblijvend!

Image placeholder
Image placeholder